Självbild och bemötande-Hur ser vi på oss själva och på varandra?

 

Vad är prestation/Icke-prestation?

Sara Edström

Livsinspiratör, handledare och föreläsare

Mina huvudteman är:

Acceptans-Vad är acceptans för dig? Varför acceptans?

 

 

Att leva med funktionshinder och assistans

Vad är acceptans? Varför och vad innebär detta? Finns det en kraft och en väg framåt i acceptansen av icke-prestationer?  Hur ser vi på oss själva och varandra? 

 

Jag arbetar som föreläsare och handleder workshops inom mina huvudteman som är acceptans, självbild-prestation, olika former av utanförskap och bemötande.

Det centrala är dialogen med er och workshops där ni själva får diskutera, reflektera och resonera kring olika teman och infallsvinklar, i nuet.

Jag vill låta er inspireras och skräddarsyr även teman som passar just er. Utifrån mina egna livserfarenheter kan jag även ta upp temat att leva med funktionshinder och assistans.

Min bakgrund:

Jag är född med en CP-skada och tidigt prestationsinriktad- Redan då jag föddes hade jag bråttom- sju veckor för tidigt.

Är fd elitsimmerska med bl a en silvermedalj från paralympics i Atlanta -96. Är utbildad socionom och har alltid haft ett stort intresse för människor. I mina föreläsningar delar jag gärna med mig av min egen livsresa från utbränd ”hjulbent” prestationsmänniska till min idag mer balanserade livstillvaro; Allt kryddat med en stor portion av humor och självdistans. Idrotten och i första hand simningen, blev ett sätt för mig att både acceptera och utmana mitt funktionshinder. Jag berättar även gärna om ett seglingsäventyr utanför Holland, min resa till Kina mm.

© 2015 by Sara Edström. Proudly created with Wix.com 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now